Oeufs en cocotte sur fondue de poireaux

in Gusturi, 31.01.2014

Cel mai posh mic dejun aşa începe. Ouă poşate în praz topit în smântână.

IMG_20140131_192624
IMG_20140131_191432
Vă trebuie nişte forme mici de cuptor, unse cu unt.
In tigaia cu putin unt topiti prazul 10 minute, la foc mic, adaugați niste smantana dulce si il mai lasati sa scada cam tot atat. Sare, piper.

IMG_20140131_192302
Puneti in forme putina smantana dulce, compozitia de praz, un ou si completati cu smantana.

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade celsius.
IMG_20140131_195644

Asezati formele intr-un vas de cuptor umplut cu apa.

10 minute ar fi suficiente pentru un galbenuş moale. Dar mai e şi dupa sufletul omului. Sigur ca nu e cel mai dietetic inceput de zi, dar parca asta conteaza. Jos omleta!

Stim cu totii ca in limba e placerea.
Bon appétit, pui de daci!

Sa imi spuneti cum a fost.

Lasă un comentariu

  1. oanaandreea
    25 February 2014 la 25.02.2014 11:37

    om manca si-om spunea 🙂

← Inchide