#miammiamchallenge day 5 – oeufs en cocotte sur fondue de poireaux

Cel mai posh mic dejun aşa începe. Ouă poşate în praz topit în smântână.

IMG_20140131_192624
IMG_20140131_191432
Vă trebuie nişte forme mici de cuptor, unse cu unt.
In tigaia cu putin unt topiti prazul 5 min, adaugați niste smantana dulce si il mai lasati sa scada cam tot atat. Sare, piper.
 
IMG_20140131_192302
Puneti in forme putina smantana dulce, compozitia de praz, un ou si completati cu smantana.

Cuptorul se preincalzeste la 200 de grade celsius.
IMG_20140131_195644

Asezati formele intr-un vas de cuptor umplut cu apa.

10 minute ar fi suficiente pentru un galbenuş moale. Dar mai e şi dupa sufletul omului. Sigur ca nu e cel mai dietetic inceput de zi, dar parca asta conteaza. Jos omleta!

Stim cu totii ca in limba e placerea.

 
Bon appétit, pui de daci!

Sa imi spuneti cum a fost.

1 comentariu

  1. oanaandreea   •  

    om manca si-om spunea :)

Scrie un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>